0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Trucuri pentru evitarea apariției acarienilor

Evitare aparitie acarieni

Probabil fiecare dintre noi a auzit despre acarieni și mediul de dezvoltare a acestora. Deci, acarienii sunt niște organisme mici ce se dezvoltă într-un mediu cu un nivel de umiditate ridicat și sunt principalul factor ce provoacă alergii la praf sau alte tipuri de alergii ce sunt prezentate în forme ușoare, precum mîncărimi ale nasului, strănut, lăcrimarea ochilor, rinită alergică, etc.

 De aceea, pentru a evita apariția acestor probleme este important de a lua cîteva măsuri de evitare a acestor tipuri de organisme. Iată cîteva trucuri ce te vor ajuta să ții acarienii la distanță:

- Optează pentru o saltea ce are proprietăți anti-alergice, aceasta este tratată împotriva acarienilor, cît și a altor tipuri de organisme.

- Păstrează un nivel scăzut de umiditate în locuința ta, pînă la 50%

- Permite pătrunderea luminii în încăpere, deoarece camerele întunecare sunt un mediu favorabil pentru dezvoltarea acarienilor.

- Menține saltelele curate prin curățarea, aerisirea și îngrijirea acestora. De asemenea, poți achiziționa o husă de protecție de saltea, aceasta este un obiect ce îți va oferi posibilitatea de a întreține salteaua într-un mod mult mai ușor.

- Alege o saltea ce este dotată cu sistem de ventilare și sistem de vară-iarnă.

- Oferă încăperei tale o aerisire corespunzătoare. Deschide ferestrele, scoate lengeria de patși husa de protecție de pe saltea și aerisește atît toată camera, cît și locul din jurul saltelei.

- Spală lengeria de pat cu apă caldă, pentru a curăța bine materialul și a ucide posibilii acarieni acumulați în acesta.

Read 617 times