0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

 

 

 

 

Pentru cei ce fug de arcuri, SALTECO pune la dispozitie saltele din spuma poliuretanica. Aceste saltele au in componenta fie ca un strat inalt de poliuretan fie mai multe straturi.

  • La baza acestor saltele sta spuma poliuretanica de inalta densitate 28 kg/mc ceea ce ofera saltelei o fermitate inalta / dubla fata de saltelele cu arcuri.
  • La fel aceasta saltea poate fi dotata cu fata iarna si fata vara. Husa detasabila si lavabila, tip Jakard. In ceea ce priveste grosimea saltelelor din poliuretan, aceasta este, in general, cuprinsa intre 10 cm – 26 cm dar si mai mult si mai putin in dependenta de necesitati si preferinte.
  • Pozitia corpului in timpul somnului pe o saltea din poliuretan este una sanatoasa, in sensul ca salteaua te mentine la orizontala, evitand ca anumite parti ale corpului sa se scufunde ca in cazul unei saltele din arcuri.
  • Astfel o saltea poliuretanica se recoamna mai ales  copiilor si persoanelor cu dureri de spate care necesita o saltea cu duritate inalta. O saltea poliuretanica poate sustine o greutate crescuta si este foarte rezistenta in timp.