0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Semne că a venit timpul să schimbi salteaua

Momentul schimbarii saltelei

Odată la o perioadă de timp, fiecare saltea trebuie înlocuită. Fie din cauza că aceasta s-a deteriorat sau nu este potrivită necesităților tale, fie că s-a uzat, etc., indiferent de motiv, aceasta trebuie schimbată, deoarece o saltea necalitativă poate affect nu doar calitatea somnului, dar și sănătatea. Astăzi, îți vom prezenta câteva semne ce îți arată că a venit timpul să achiziționezi o saltea nouă. Iată care sunt acestea:

- Simți că indiferent dacă ții cont de programul de somn, te simți obosit  dimineața, ești iritat în timpul zilei sau nu te poți concentra. O saltea ce nu oferă o relaxare și un somn liniștit este cea ce influiențează starea ta fizică și psihică.

- Salteaua pe care dormi crează puncte de presiune și nu permite o circulație corectă a sângelui, astfel te trezești în toate diminețile amorțit și obosit, iar pe parcursul zilei simți un discomfort

- Dimineața simți dureri de spate sau umeri

- Salteaua pe care dormi s-a deformat în locul de somn. Chiar dacă această deformare pare confortabilă, aceasta poate avea efecte negative asupra spatelui.

- Simți arcurile atunci când te așezi sau marginile saltelei sunt moi

- Salteaua are o adâncitură în mijloc

Dacă unul dintre aceste semen sunt prezente, fii sigur că salteaua trebuie numaidecât înlocuită

 

Read 1126 times