0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Caracteristicile saltelelor memory foam

Saltele memory caracteristici

Saltelele memory foam sunt saltelele confecționate din spumă vasco-elastică, material ce se adaptează formei corpului. Acesta este recomandat datorită beneficiilor sale, cum ar fi: reducerea presiunii, asigurarea unui echilibru întregului corp, menținerea într-un mod natural a coloanei vertebrale, circulația corectă a sângelui, etc.

 O caracteristică a saltelelor memory este aceea că salteaua posedă calități hipoalergice. Acest lucru este datorat faptului că aceasta nu are compuși naturali în compoziția sa, astfel cu favorizează dezvoltarea micro-organismelor.

Saltelele Memory ajută la reglarea temperaturii și oferă o circulație corectă a aerului în interiorul saltelei datorită celulelor deschise ale spumei. Acest lucru favorizează eliminarea umidității ce este eliminată de corpul nostru.

O altă caracteristică este aceea că acest tip de saltea ”absoarbe” presiunea ce este exercittă de corp. În acest mod, salteaua oferă o independență a mișcărilor tale față de cele ale partenerului de somn, oferind o noapte mult mai liniștită.

Un lucru important de care nu trebuie să uiți este acela că salteaua memory nu trebuie să fie de o grosime mai mare de 5 cm. Aceasta poate fi combinată cu alte materiale: poliuretan, latex, cât și cu saltelele pe bază de arcuri pentru o înălțime mai mare.

Read 1209 times