0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

 

 

 

Un alt tip ceva mai modern de saltele cu arcuri sunt saltelele cu arcuri independente sau asa zisele saltele Pocket. Aceste saltele sunt special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  • Structura interioara este formata din arculete impachetate in saci textili ( 260 arcuri/mp), fiecare arc actioneaza independent ceea ce elimina efectul de val si balans. Sarma de arc otelit are un diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc, peste care se asterne un strat de protectie, minim 3 cm de poliuretan de densitatea inalta 28 kg/mc, iar pe partea de iarna si un strat de lana naturala pentru un surplus de caldura in sazonul rece.
  • Fata de acoperire / husa saltelei este detasabila si lavabila si este realizata din 80% bumbac, 20% fibra de rezistenta, matlasata cu vata naturala.
  • Inaltimea si dimeniunile saltelei cu arcuri Pocket se pot realiza la comanda, insa inaltimea minima la astfel de tip de saltele este de 20 cm. Aceste saltele sunt realizate din materiale tratate impotriva bacteriilor, factorilor alergeni si a acarienilor.

Saltelele impachetate individual sunt potrivite mai ales pentru paturile duble, deoarece miscarile unei persoane nu influenteaza cealalta persoana.

NOTA: Acest tip de saltele au o duritate medie.