0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

 

 

 

  • Saltelele cu arcuri Bonell Memory Foam sunt executate dupa o tehnologie Americana nou adusa pe piata Republicii Moldova. Baza saltelei este fix ca in cazul saltelelor cu arcuri bloc / Bonell (plasa din arcuri din otel de 2,2 grosime ( 126 arcuri/mp), acoperita de un strat de pasla dura peste care este pus un strat de minim 3 cm de poliuretan de densitate inalta) + 5 cm de spuma Memory Foam.
  • Salteaua cu cu Arcuri Memory Foam sustine in mod ortopedic intreaga coloana, nu exercita nicio apasare asupra punctelor de presiune ale corpului, sustinand in mod optim zonele de contact si permitand astfel o relaxare excelenta a musculaturii. In plus, acest tip de saltea stimuleaza circulatia sanguina si limfatica.
  • Husa saltelei este detasabila, lavabila si poate fi atit matlasata cit si nematlasata. Saltelele se pot executa dupa orice inaltime si dimeniune clasica sau atipica.
  • Salteaua cu arcuri Memory Foam poate fi folosita fie pe parte cu memorie, fie pe partea opusa ca o saltea clasica.
  • Salteaua se autoaeriseste si isi autoregleaza umiditatea datorita structurii materialului vascoelastic, putind fi folosita atit pe timp de vara, cit si pe timp de iarna.