0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Mai mult decit o fabrica de saltele, SALTECO este in primul rind o necesitate, necesitatea de a satisface confortul, si implinirea dorințelor. 

SALTECO este cu adevarat o tentatie, tentatia de a te face sa te simti in patul tau un adevarat rege ori regina. Saltelele confortabile confectionate dupa bunul gust, a facut din SALTECO un nume, care poate sa-si spuna cuvintul in fata concurentei.

Cu o gama de produse diversa, SALTECO vine sa satisfaca nevoia oricaruia dintre dumneavoastra, oferind produse care corespund tuturor standardelor.

Cele doua linii ale fabricii noastre: linia saltelelor ”serie” si linia de producere ”la comanda”, reușesc sa îmbine atit designul modern de ultima ora cit si tehnologiile performante de producere.

Ce tip de saltele produce SALTECO?

  • Saltele Ortopedice cu sistemul de arcuri, confectionate din arcuri biconice in interior, legate intre ele cu sistemul Bonnell, numarul de arcuri incluse este de 126 arcuri per m.p.
  • Saltelele din poliuretan, confecţionată din burete cu densitatea de 28 kg/m.c.
  • Saltelele Ortopedice, sistem cu arcuri individuale, ce contin o cantitate dubla de arcuri, spre deosebire de cea traditionala, fiecare arc fiind impachetat intr-un sac de fibra textila. Numarul de arcuri per metru patrat constituie o valoare de 260. Astfel pentru 1m.p., se utilizeaza 260 de arcuri Pocket.
  • Salteaua Ortopedica SALTECO memory foam, care este sensibila la temperatura, care ia forma corpului dumneavoastra, oferind si mai mult confort atunci cind o utilizati.
  • Pernele cu Memory Foam, care sun de doua tipuri: Perne Memory Foam forma standard, si Perne Memory Foam de forma anatomica.

Indiferent de marimea patului dumneavoastra, SALTECO va propunem saltele ceonfectionate dupa comenzi individuale, astfel avem posibilitatea sa va satisfacem orice necesitate. De la saltele ortopedice inguste, la saltele ortopedice matrimoniale cu mari dimensiuni si chiar saltele de forma rotunda -  SALTECO vine cu cele mai inovatoare solutii.

SALTECO - SALTELE PENTRU INTRAGA FAMILIE!
Review - SALTECO (comentarii despre saltelele SALTECO)

 {jcomments off}