0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

 

 

 

Gasiti mai jos descrierea cum puteti comanda o saltea si care sunt pasii principali pe care trebuie sa-i faceti pentru a alege o saltea potrivita.

  1. Alegeti marimea potrivita. Desi pare foarte simplu, acest pas este primul care trebuieste mentionat. Daca nu sunteti siguri care este marimea potrivita (lungimea, latimea cit si inaltimea), masurati si verificati de doua ori, decit sa luati o decizie pripita. SALTECO cuprinde toate marimile standarte, dar permite si sa comandati o saltea cu dimeniuni personalizate.
  2. Se recomanda ca salteaua sa fie achizitionata doar dupa ce este procurat patul /dormitorul. Astfel la sigur salteaua va fi aleasa dupa dimeniunea potrivite.
  3. Luati in considerare nevoile si modul dvs de viata. Acesti factori va determina nevoia de odihna. Aveti o viata activa, iubiti clasicul sau urmati ultimele tendinte? Aveti probleme de sanatate sau suferiti de insomnie? Veti dormi singur sau cu partener? Tineti minte ca o saltea potrivita este cheia pentru un somn perfect si sanatos.
  4. Alegeti o saltea care sa preia forma corpului, sa ofere suportul necesar coloanei vertebrale si sa faca distributia egala a presiunii corpului pe saltea. Daca nu sunteti siguri in tipul de saltea potrivit pentru dvs ar fi bine sa mergeti pe la magazine pentru a proba mai multe tipuri, si a alege tipul de saltea perfect.
  5. Alegeti o husa de calitate. Deoarece anume husa este surafata care interactioneaza direct cu corpul. Alegeti o saltea cu husa detasabila, din material de calitate tratate antiacarieni si antialergeni.
  6. Luati in considerare pretul produsului. Nu intotdeauna lucrurile scumpe sunt cele mai bune. Acest pricipiu este incorect. Cel mai bine e sa studiati piata, care este in prezent foarte larga. Acum puteti cumpara o saltea de calitate superioara, la un pret mai mic.
  7. Luati decizia finala. Faceti cunostinta cu termenii de comanda si livrare. Verificati conditiile de garantie.
  8. Alegeti SALTECO. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii pentru a face alegerea cea mai buna pentru confortul/somnul dvs.

Salteaua de pat potrivita si bine aleasa va ajuta intr-adevar sa aveti un somn bun si sa va treziti odihniti.

In functie de necesitatile si dorintele clientilor, Salteco poate executa la comanda saltele pe orice dimensiune cit si configuratie necesara. Venim in intampinarea dvs. cu o gama de saltele diversificata  pentru satisfacerea  necesitatilor fiecarei persoane.Noi credem ca fiecare persoana e unica si nu exista salteaua perfecta pentru toata lumea!

Va oferim 4 tipuri diferite de saltele de pat pentru a  alege salteaua care vi se potriveste cel mai bine!