0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

 

 

 

Salteaua Memory Foam face parte din categoria de saltele ergonomice, confortabile, de o calitate superioara, conferita de materialul din care este fabricata.

  • Saltelele fara arcuri se modelează dupa forma corpului, realizind echilibrul perfect intre confort si sustinere. Baza acestui tip de saltea este din spuma poliuretanica de densitate inalta + 5 cm de Spuma Memory Foam, material vasco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune.
  • Saltelele memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea cloanei vertebrale mai ales pentru cei ce au nevoie de confort in dormitor si de un somn sanatos si relaxant.
  • Aceste saltele au proprietati hipoalergenice, neavand arcuri in componenta lor, sunt totodata mai sigure si mai usor de transportat. Datorita tehnologiei acestor saltele vei uita complet de acele ingrozitoare dureri de spate, nu te vei mai trezi obosit si intepenit.
  • Saltelele fara arcuri Memory Foam pot fi executate dupa orice inaltime si dimeniune clasica sau atipica. Husa saltelelor este detasabila si lavabila si poate fi atit matlasata cit si nematlasata.

NOTA: Salteaua se foloseste numai pe partea cu Memory Foam.