0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Ce este spuma din poliuretan?

Saltea spuma poliuretan

Spuma din poliuretan este un material component aproape în orice saltea. Pe lângă utilizarea acestuia ca strat pentru saltea, acesta poate fi folosit fie între arcuri, fie ca margine anti-lăsare. La fel, spuma poliuretanică poate fi utilizată ca bază pentru diverse tipuri de saltele pentru a asigura o suprafață confortabilă. Pe lângă aceasta, există uele lucruri pe care probabil nu le cunoșteai despre acest material.

 Spuma de poliuretan a apărut în 1950 ca strat pentru saltelele cu arcuri. Aceasta avea diverse grade de fermitate, ceea ce permite cumpărătorului să-și aleagă duritatea dorită și necesară corpului său.

Un alt avantaj al spumei de poliuretan este durabilitatea, confortul și suportul corespunzător oferit întregului corp. De asemenea, saltelele din spumă poliuretanică sunt rezistente în timp și ușor de manevrat atunci când vine vorba de schimbarea lengeriei.

Saltelele din poliuretan pot avea atât husă nedetașabilă, cât și detașabilă, însă cum știm deja este mult mai avantajos achiziționarea unei saltele ai cărei husă poate fi scoasă oricînd dorești.

Read 1628 times