0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Momentul schimbarii saltelei

Odată la o perioadă de timp, fiecare saltea trebuie înlocuită. Fie din cauza că aceasta s-a deteriorat sau nu este potrivită necesităților tale, fie că s-a uzat, etc., indiferent de motiv, aceasta trebuie schimbată, deoarece o saltea necalitativă poate affect nu doar calitatea somnului, dar și sănătatea. Astăzi, îți vom prezenta câteva semne ce îți arată că a venit timpul să achiziționezi o saltea nouă. Iată care sunt acestea:

Saltele MemoLatex

Saltelele MemoLate sunt saltelele ce intră în categoria produselor de lux și este recomandată fiecărei persoane ce își doresc o saltea de calitate. Acest tip de saltea are o duritate dublă, una asigurată de startul din Latex, iar cealaltă de stratul de Memory.

Tesatura Jacquard

Țesătura Jacquard este un tip de țesătură apărută în Evul Mediu, odată cu apariția războaielor de țesut orizontale. Însă, o invenție importantă a fost mecanismul decomandă automată individuală a ițelor, prin folosirea unor cartele perforate cu desen specific, realizat în anii 1804-1808 de către inventatorul francez Joseph Marie Jacquard, în cinstea căruia a ofst denumită acest tip de țesătură. Prin urmare, în 1983 a apărut și războiul de țesut Jacquard electronic. În prezent acestea au evoluat, astfel cartelele perforate au fost înocuite cu cârlige, iar războaiele au devenit computerizate.

Saltea spuma poliuretan

Spuma din poliuretan este un material component aproape în orice saltea. Pe lângă utilizarea acestuia ca strat pentru saltea, acesta poate fi folosit fie între arcuri, fie ca margine anti-lăsare. La fel, spuma poliuretanică poate fi utilizată ca bază pentru diverse tipuri de saltele pentru a asigura o suprafață confortabilă. Pe lângă aceasta, există uele lucruri pe care probabil nu le cunoșteai despre acest material.

Saltele memory caracteristici

Saltelele memory foam sunt saltelele confecționate din spumă vasco-elastică, material ce se adaptează formei corpului. Acesta este recomandat datorită beneficiilor sale, cum ar fi: reducerea presiunii, asigurarea unui echilibru întregului corp, menținerea într-un mod natural a coloanei vertebrale, circulația corectă a sângelui, etc.

Lucruri de evitat

Așa cum știm deja, indiferent de tipul saltelei achiziționate, aceasta trebuie îngrijită corect. De aceea, pe lângă regulile ce trebuie urmate pentru a asigura o întreținere corectă a saltelei, există și câteva lucruri ce trebuie evitate și care duc la deteriorarea rapidă sau lentă a saltelei. Deci, iată care sunt acestea:

Saltea memory

Probabil cu toți știm deja câteva informații despre saltele cu memory. Însă, pe lângă beneficiile acestor saltele, există și unele lucruri ce nu sunt adevărate sau sunt parțial adevărate. Deci, îți prezentăm câteva adevăruri și mituri despre saltelele cu spumă memory.

Saltele din latex

Salteaua din latex reprezintă una dintre modelele de saltele ce există astăzi pe piață. Aceasta este o soluție ideală pentru fiecare, fiind una dintre saltelele atât elegante, cât și calitative și având la bază latex-ul.

Latex-ul este un produs ecologic și biodegradabil natural. Latex-ul provine din copacul de cauciuc reprezentând cel mai elastic material din natură. Atunci când acesta este extras, el este turnat într-o matriță pentru a fi creată baza saltelei. Astfel, dat fiind faptul că acest material provine din natură, acesta nu conține substanțe toxice sau chimice.

Saltele pocket

În ultimul timp, saltelele cu arcuri individuale se numără printre acele saltele ce sunt cerute pe piață. Față de saltelele cu arcuri simple, saltelele cu arcuri individuale, numite și Pocket, au fiecare arc învelit în săculeț aparte. Iată câteva motive pentru a alege o saltea cu arcuri individuale:

Page 1 of 8