0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Saltelele din Latex – Alegerea perfectă

Saltele din latex

Salteaua din latex reprezintă una dintre modelele de saltele ce există astăzi pe piață. Aceasta este o soluție ideală pentru fiecare, fiind una dintre saltelele atât elegante, cât și calitative și având la bază latex-ul.

Latex-ul este un produs ecologic și biodegradabil natural. Latex-ul provine din copacul de cauciuc reprezentând cel mai elastic material din natură. Atunci când acesta este extras, el este turnat într-o matriță pentru a fi creată baza saltelei. Astfel, dat fiind faptul că acest material provine din natură, acesta nu conține substanțe toxice sau chimice.

În ceea ce ține de saltele, în cazul utilizării latexului ca tehnologie de producere, salteaua obținută este nu doar ortopedică, dar și anatomică și nedeformabilă în timp. În acest mod, saltelele din latex oferă o elasticitate și flexabilitate naturală, oferă o repartiție corectă a greutății corpului, ceea ce menține coloana vertebrală într-o poziție corectă, asigurând un grad înalt de confort.

Salteaua din latex este recomandată de medici, în special persoanelor ce se confruntă cu dureri de spate și a celor ce au greutatea mai mare de 95 kg, dar și pentru evitarea apariției durerilor de spate.

Datorită structurii și proprietăților sale, saltelele din latex oferă o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, o capacitate de respirație maximă (te ține răcorit în timpul verii și cald în timpul iernii) și o mulare efectivă pe corp în timpul somnului. De asemenea, acestea posedă proprietăți antialergice și antitranspirante.

 

Read 846 times