0 produs
Nu aveti nimic rezervat!
0 produs
Nu aveti nimic rezervat!

Salteco - Telefoane de contact

Alegerea saltelelor cu spumă

Saltele spuma

În ziua de astăzi, saltelele cu spumă au devenit mult mai confortabile din anumite puncte de vedere față de saltelele cu arcuri. Saltelele din spumă se mulează mai bine la forma corpului, menținînd-o la o temperatură constantă, fapt ce ne oferă un confort mult mai stabil.

 De asemenea, saltelele din spumă diminuează mișcările partenerului din timpul somnului, ceea ce duce la menținerea unui somn relaxant și perfect. La fel, acestea sunt recomandate pentru persoanele ce se confruntă cu oboseală cronică, dureri musculare atroce, etc.

Saltelele din spumă au o durată de utilizare de 6-15 ani, în dependență de materialele folosite, modelul ales și modul de îngrijire ale acestora. Însă, acestea oricum trebuie schimbate la un anumit interval de timp, fie din cauza vechimii saltelei, a apariției unor probleme de sănătate, a schimbării greutății, necesității reînoirii sau modificrii tipului de saltea, etc.

Motivul pentru care o saltea nu poate fi utilizată pe viață este faptul că saltelele își pierd calitățile sale în timp, ceea ce înseamnă că în funcție de modelul ales, modul de îngrijire, etc., saltelele pot fi utilizate pe o perioadă de la 6 la 20 ani, după care este necesară reînoirea acesteia sau alegerea unui nou tip de saltea.

Dintre saltelel cu spumă fac parte: saltelele cu poliuretan, saltelele cu memory, saltelele memory+poliuretan, saltelele cu latex, etc.

Read 493 times